Hem
Tjänster
Om
Blygsamma rader
Kontakt
Hem

AktuelltDirigent under gospelkonsert med Samuel Ljungbladh & 200 körsångare
29/3 Midgårdsskolans aula, UmeåUnder våren 2014 spelar jag rollen som Reno Sweeney i Robertsfors musiksällskaps uppsättning "Anything goes". Premiär 8/2 2014.
Du hittar mer info och recension under fliken "Blygsamma rader".ErbjudandeMusikmaterialet "Älskade barn" - en CD & bok med 12 livsnära sånger som berör. I ord och ton bjuds lyssnaren på vackra skildringar av det mysterium vi kallar föräldraskap. Materialet är lämpligt för barnmusikverksamhet, dop, barnvälsignelse, föräldragrupp, gudstjänst eller hemma vid köksbordet. Bok och CD tillsammans är en fin present till varje småbarnsfamilj. Förutom noter och sångtexter innehåller boken vackra bilder av fotograf Therese Å Bergqvist och texter i vardagsnära lyrik där varje förälder kan känna igen sig. 

Paketpris CD & bok 200 kr.
Beställ direkt genom att mejla in din beställning på
petra@melodia.se.
Ev portokostnad tillkommer. 


Recension i Bibliotekstjänst häftepos 12118397:
"Denna lilla, praktiskt spiralhäftade,bok innehåller tolv barnsånger som Petra Falk skrivit text och musik till och som hon har tillägnat sina två söner. Hon vill också visa på musikens betydelse i sin relation till barnen. Texterna handlar om olika vardagssituationer och om vikten av kärlek, närhet och trygghet....Ett fint musikmaterial som kan användas i olika barnmusikverksamheter, både i föräldragrupper och i hemmiljö." Elisabeth Hasling

Läs recension ur tidningen SPIRA(Sv Kyrkans tidning i Umeå):
www.tidningenspira.se/2012/2/cd-foer-aelskade-barn.aspx