Hem
Tjänster
Om
Blygsamma rader
Kontakt
Bilder Petra Falk
Om

Om Petra Falk - Jag är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har tidigare arbetat som musiklärare i både grund- och musikskola. Idag arbetar jag framför allt med sång som körledare och sångpedagog. Under årens lopp har jag också arbetat med sång som friskvård genom att leda bl a "kör på jobbet" eller "sång för hälsa" både som enskilda insatser och som kontinuerlig verksamhet hos olika företag i Umeåregionen.

Jag är låtskrivare, musiker, sångerska och har studier i körsång och många års erfarenhet som körledare. Idag är jag körledare och dirigent i Robertsfors Musiksällskap och leder folkmusikkören Falks Folk. 

De senaste åren har jag haft förmånen att jobba som körledare och repetetör vid olika projektkörer tillsammans med bl a artisterna Anna Stadling och Samuel Ljungblahd. Mer information om de olika specifika projekten finns under fliken "blygsamma rader".

Under våren 2014 har jag tillsammans med Robertsfors musiksällskap deltagit i musikaluppsättningen "Anything goes" som hade premiär i Robertsfors den 8 februari. Där leder jag kören och spelar en av huvudrollerna: Reeno Sweeney.I december 2012 deltog jag med kören Falks Folk i den kritikerrosade julföreställningen "I decembernatten" tillsammans med Thomas Andersson och Ulrika Andersson med bl a föreställningar på Sagateatern i Umeå. 


 
Våren 2012 spelade jag Sugar i Robertsfors musiksällskaps musikaluppsättning av "Sugar - I hetaste laget".
Läs recension i VK: www.vk.se/571056/kylig-premiarkvall-i-hetaste-laget.

Premiär 4 februari 2012


Om Melodia - En enskild firma med F-skattsedel belägen i Bygdeå, 4 mil norr om Umeå.